A jelenlegi változó helyzetre való tekintettel- kérjük kedves érdeklődő látogatóinkat, hogy küldjék el ajánlatkérésüket email címünkre / interkomfort@interkomfort.hu / melyet a lehetőségünk szerint rövid időn belül megválaszoljuk.

Köszönettel: Interkomfort Kft.

Avanta Plus 24S fűtő kondenzációs gázkazán
Gyártó: REMEHA Cikkszám: Avanta Plus 24S Bruttó Ár: Kérjen ajánlatot!
Ajánlatkérés

Részletes leírás

 

Helytakarékosság, kiemelkedő komfort

 

A Remeha Avanta Plus termékcsalád egy kondenzációs technológiával működő, magas hatásfokú, fali gázkazán sorozat.

 

A termék megfelel az ErP direktíva követelményeinek.

 

Minden Remeha Avanta Plus kondenzációs kazánt a gyárból kikerülés előtt beállítanak és tesztelnek a következők alapján:

  • elektromos biztonság
  • CO2 - beállítás
  • víztömörség
  • gáztömörség
  • automatizálási paraméterek

Az Avanta Plus készülékek rendkívül kis méretüknek köszönhetően olyan szűk beépítési lehetőségek mellett is telepíthetőek, mint pl. falban vagy szekrénysorban való elhelyezés, biztosítva ezzel rugalmas felhasználhatóságukat. Az Avanta Plus kazánok a helyiség levegőjétől független üzemmódban működnek, nem használják az égéshez a helyiség levegőjét és az égéstermékek sem kerülhetnek vissza a helyiségbe. A készülékek fejlett vezérléssel rendelkeznek, mely folyamatosan ellenőrzi a biztonságos üzemelés feltételeit és szükség esetén beavatkozik. Az Avanta Plus sorozat tagjai tartalmazzák a fagyás, a vízhiány, a túlnyomás, a levegő ellátás zavarai elleni automatikus védelmét.

Az Avanta Plus kazánok működése egyszerű. A kezelőfelület átlátható, könnyen kezelhető. A vezérlő felhasználóbarát, mely öndiagnosztizáló kódokkal jelzi a digitális kijelzőn a pillanatnyi üzemállapotot, illetve az esetleges hibákat.

A készülékek zajszintje különlegesen alacsony, így a közvetlen környezetüket sem terhelik, működésük az ott tartózkodókat nem zavarja.

 

Letölthető dokumentumok:

 

gépkönyv.png

szorolap.png 

muszaki.png

cimke.png