Szabályzat

A Webáruház használatának szabályai

 

Üdvözöllek az Interkomfort Webáruház -ban , melyben könnyen, gyorsan és kedvezőbb feltételekkel vásárolhatsz, mint egy hagyományos számítástechnikai üzletben. Számos kategóriában választhatsz neves gyártók termékei közül úgy, hogy mindegyik termék képét, műszaki paramétereit megtekintheted.

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerűbben megtaláld és vásárolhasd meg a keresett terméket. A Webáruház funkcióit megpróbáltuk a vásárlás során felmerülő igényekhez igazítani, és azon túlmenően próbáltuk további információkkal segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb választáshoz igyekszünk számodra a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldal tetején látható linkek segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz, amely sorrendbe rendezhető. Itt választhatsz a termékek közül, és innen juthatsz tovább a termék részletes információs oldalára, amelyen fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján teheted bevásárlókocsidba a terméket.

A feltüntettt termékfotók csak illusztrációk, változhat a csomagolása, esetenként a fizikai méretei is!

A webáruházban feltüntetett termékek ára némely esetben változhat. A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.

Az első vásárlás előtt regisztrálnod kell személyes adataidat.

A regiszráció számos előnnyel jár: 
A későbbi vásárlásoknál már csak az azonosítódat és jelszavadat kell megadni.
Érvényes rendelést csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adataidnak megadásával adhatsz fel. Ezt a lap jobb oldalán lévő "Felhasználói adatok módosítása" link segítségével teheted meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőséged van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhetsz Webáruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően bevásárló kosárba helyezheted a kívánt termékeket. A Részletes kosár gombra kattintva adhatod fel rendelésed, vagy lehetőséged van módosítani illetve törölni a bevásárlókocsid tartalmát. A Fizetés gombra kattintva választhatsz fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.